Autorska prava

Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova sajta kladovosmestaj.com uključujući tekstove, slike, opise smeštaja i sl., bez obzira na razloge, zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo.

Na sajtu kladovosmestaj.com se mogu naći tekstovi i informacije koji se isključivo mogu koristiti u informacione svrhe, na način kako to predviđa sajt.

Svaka distribucija sadržaja sa ovog sajta podleže odobrenju sajta kladovosmestaj.com. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta bez dozvole vlasnika smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Uslovi i odredbe

 1. Ovi uslovi i odredbe, sa svim potencijalnim izmenama, odnose se na sve informacije koje nudi naš websajt, preko bilo kog mobilnog uređaja ili e-maila. Pristupom, pregledanjem i korišćenjem našeg websajta prihvatate i slažete se da ste pročitali, razumeli i složili se sa uslovima i odredbama navedenim ispod.
 2. „Kladovosmestaj.com“ je website registrovan u Srbiji, srpski je poreski obveznik i posluje pod srpskim zakonima kao turistički informator i kao posrednik između posetilaca websajta i vlasnika smeštaja u Srbji.
 3. Putem našeg sajta nudimo onlajn platformu na kojoj nakon uz pisanu saglasnost vlasnika smeštaja prezentujemo smeštajne jedinice (hotele, vile, apartmane, studija, sobe…), gde posetioci mogu dogovoriti rezervaciju smeštajnih jedinica u direktnom ili posrednom kontaktu sa vlasnicima smeštaja.
 4. Rezervacijom smeštajne jedinice koju ste pronašli na našem sajtu, ulazite u direktni (zakonski obavezujući) ugovorni odnos sa vlasnikom kod koga rezervišete smeštaj. Website kladovosmestaj.com funkcioniše isključivo kao posrednik između vas i vlasnika smeštaja, i nije zakonski odgovoran za bilo koji mogući nesporazum ili nepružanje usluge.
 5. Informacije o smeštajnim jedinicama koje pružamo na našem sajtu, baziraju se na informacijama koje dobijamo od strane vlasnika smeštaja i sa njihovih websajtova, uz obaveznu potvrdu i saglasnost istih. Iako ulažemo znatan napor, ne možemo potvrditi niti garantovati da su sve navedene informacije potpuno tačne, kompletne i istinite, niti možemo biti odgovorni za bilo kakve greške, netačne ili neistinite informacije koje dovode u zabludu, ili, pak, nedostatak informacija. Svaki pojedinačni vlasnik smeštaja je odgovoran za tačnost, potpunost i istinitost (opisnih) informacija (uključujući cene) prikazanih na našem websajtu.
 6. Naš websajt je na raspolaganju samo za ličnu i nekomercijalnu upotrebu. Stoga nije dozvoljeno da preprodajete, dubinski povezujete (deep-link), koristite, kopirate, pratite (npr. putem veb spajdera ili web skrejpinga), prikazujete, preuzimate ili reprodukujete bilo koji sadržaj ili informacije koje su na raspolaganju, u bilo kakve komercijalne ili konkurentske svrhe.
 7. Cene na našem websajtu su veoma konkurentne, jer su to zvanične cene smeštaja u Kladovu.
  Želimo da vam omogućimo da platite najnižu moguću cenu za svoj boravak. Ukoliko od vlasnika smeštaja dobijete ponuđenu nižu cenu, kontaktiraćemo ga i potruditi se da i vi dobijete isti popust.
 8. Naša usluga za vas je besplatna. Vlasnici smeštaja plaćaju uslugu reklamiranja websajtu kladovosmestaj.com.
 9. Očigledne greške i neispravne informacije (uključujući štamparske greške) nisu obavezujuće.
 10. Sve posebne ponude i promotivne cene označene su kao takve.

Politika privatnosti

Unešeni lični podaci, uključujući i e-mail adrese u sklopu websajta kladovosmestaj.com ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima. Obavezujemo se da vaše podatke nećemo davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim osobama.

Prikupljanje i korišćenje informacija

Radi optimizacije ovog websajta u smislu performansi sistema, korisnosti i pružanja korisnih informacija, mi automatski prikupljamo i čuvamo podatke: vrstu pretraživača i jezička podešavanja, operativni sistem, internet provajdera.

Koristimo ove informacije da efikasno upravljamo websajtom, naučimo nešto više o ponašanju naših korisnika na websajtu, analiziramo trendove i prikupljamo demografske podatke o našim korisnicima kao celini. Prikupljene informacije mogu se koristiti za naše usluge marketinga, reklamiranja i komunikacija (na primer, za optimizaciju i unapređenje websajta, za pružanje atraktivnijih specijalnih ponuda itd).

Upotreba „kolačića“

Website kladovosmestaj.com može koristiti „kolačiće“ radi optimizacije svojih usluga.

Šta je „kolačić“?

„Kolačić“ je mali fajl, po pravilu od slova i brojeva, koji naš server šalje u fajl sa „kolačićima“ na pretraživaču na hard disku Vašeg kompjutera. To, na primer, dozvoljava našem websajtu da prepozna uređaj korisnika kada se uspostavi veza između veb servera i internet pretraživača. Glavna svrha „kolačića“ je da omogući našem web serveru da korisniku predstavi prilagođene internet stranice koje iskustvo posete websajtu čine ličnijim i podobnijim pojedinačnim potrebama korisnika.

Na raspolaganju su Vam brojne on-line informacije o „kolačićima“ ukoliko želite da pročitate nešto više o njima. Pogledajte  sajt https://www.allaboutcookies.org.

Izmene u našoj politici privatnosti

Bilo kakve buduće izmene u našoj politici privatnosti biće objavljene na ovoj stranici. Molimo Vas da redovno proveravate da li je došlo do ažuriranja ili promena u našoj politici privatnosti.